Portalul ofera informatii complete despre cabinetele de oftalmologie si/sau optica medicala din Romania. Oftalmologia trateaza bolile ochiului si corecteaza vederea . 

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii medicale de specialitate.

Cabinetele de oftalmologie si optica medicala  promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.oftalmologie-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor si a produselor de cea mai inalta calitate.

Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic

Persoana contact: Visionclinic

Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic ofera urmatoarele servicii oftalmologice: •Consultatii oftalmologice •Operatii de cataracta •Operatii pentru corectarea miopiei •Operatii pentru corectarea hipermetropiei •Operatii pentru corectarea astigmatismului Clinica de oftalmologie Visionclinic a fost infiintata de Prof. Dr. Mihai Pop impreuna cu medic primar oftalmolog Amalia Pop in anul 1992 sub denumirea Optimed. Optimed si-a inceput activitatea sub forma unui cabinet de consultatii oftalmologice. in decursul anilor, noi medici au fost angajati in cadrul clinicii, iar serviciile oferite s-au extins, incluzand in afara consultatiilor oftalmologice, operatii de cataracta si operatii pentru corectarea miopiei, hipermetropiei si astigmatismului (chirurgie refractiva). Recent, odata cu mutarea sediului din cartierul Cotroceni (Str. Draghiescu Nr.9) in complexul Carol Park Residence (vezi adresa exacta la Contact), clinica Optimed a fost redenumita in Visionclinic. Personalul clinicii a ramas insa acelasi. De la infiintare si pana in prezent, clinica de oftalmologie Visionclinic a efectuat cateva mii de consultatii oftalmologice si operatii de cataracta, iar catorva mii de pacienti le-a fost corectata miopia, hipermetropia sau astigmatismul cu ajutorul operatiei de chirurgie refractiva. Clinica de oftalmologie Visionclinic este dotata cu aparatura ultramoderna si de inalta precizie si calitate pentru toate serviciile oferite. Medicii clinicii au o lunga experienta in domeniul oftalmologiei si sunt condusi de Prof. Dr. Mihai Pop. Ambitia clinicii de oftalmologie Visionclinic este de a imbunatati vederea pacientilor prin oferta de servicii de inalta calitate si profesionalism. in plus, clinica noastra isi propune ca prin serviciile oferite, pacientii sa isi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt.
0214131135
info@visionclinic.ro
http://www.visionclinic.ro/
Str. Marasesti, Nr. 2B, colt cu Str. General Candiano Popescu Complex Carol Park Residence Bloc D, parter Sector 4 – Bucuresti

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro