Nume:
Cabinet optometrie SkyOptic - Bocsa
E-mail:
sky.optic@yahoo.com
Telefon:
0720 750 023
Website:
http://skyoptic.ro/
Adresa:
Bocșa: Str. 1 Decembrie 1918 Nr.17, Jud. Caras Severin.

Cabinet optometrie SkyOptic - Bocsa

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

Înființată în anul 2014, SkyOptic a reușit să se impună pe piața de profil din zona de vest a României datorită profesionalismului și a preocupării permanente pentru satisfacerea tuturor clienților și furnizorilor săi. Într-un laborator modern, realizăm întreg procesul tehnologic de producere al unei perechi de ochelari astfel încât exigentele clienților noștri să fie satisfăcute în cel mai scurt timp posibil. Furnizăm produse de optică medicală, consultație optometrică și oftalmologică, determinare dioptrii și montaj precum și o gamă largă de rame și lentile pentru a diminua problemele de vedere si a vă optimiza calitatea vieții.

Examinarea oftalmologică periodică și completă face parte din îngrijirea de rutina din cadrul asistenței medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silențioase sau asimptomatice. In cadrul examinării oftalmologice pot fi detectate boli cu potențial grav, manifestări oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afecțiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generație, de la simple vicii de refracție pana la afecțiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala sau laser, cum ar fi cataracta sau retinopatia diabetică. 

Departamentul de optica al cabinetului vă consiliază pentru alegerea ramelor în funcție atât de dioptriile recomandate in rețetă cât și de fizionomie. Recomandarea lentilelor oftalmice potrivite cu ramele și dioptriile pacientului;  consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, Office, bifocale sau monofocale având tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificială, cu închidere graduală în funcție de intensitatea solară, lentile colorate și polarizate cu dioptrii. 

Etapa cea mai importantă în prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refracție este aceea a alegerii lentilelor potrivite pentru activitatea, dar și stilului dumneavoastră de viață. Vă punem la dispoziție o gamă variată de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de la cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face ținând cont de clasificările acestora și anume în funcție de materialul din care sunt produse, în funcție de design și nu în ultimul rând în funcție de utilizare, investigațiile realizând-se computerizat.

Program: Luni - Vineri: 09:00 - 15:00;

Consultații: Cabinet Bocșa (str. 1 Decembrie 1989 nr.17, Bocșa, Caraș-Severin)

https://goo.gl/maps/BXufXh8jdTmTZ1Yp8

Miercuri - Sâmbătă: 09:00 - 13:00.

Cabinet Făget (Calea Lugojului nr.35, Făget, Timiș)

https://goo.gl/maps/6ph6zBzcUFA7DbcE6

Vineri: 10:00 - 14:00

Servicii

Optometrie completă - examenul optometric reprezintă minimum de manevre de examinare pe care specialiștii noștri le execută pentru determinarea viciilor de refracție și stabilirea rețetei optime pentru o vedere cât mai clară. Un astfel de examen ne ajută să înțelegem dacă pasul următor este reprezentat de alegerea unei combinații de lentile și rame sau trimiterea către clinică pentru o examinare completă.

Lentile și lentile de contact - lentilele se aleg în funcție de necesitățile fiecărei persoane. Pentru alegerea adecvată a ramei ar trebui să ținem cont atât de materialul din care acestea sunt făcute, de designul lor cât și scopul utilizării. Unul din avantajele oferite de noi îl reprezintă efectuarea întregului proces tehnologic intern, de la consultație pana la livrare.

Montaj -  un montaj corect al lentilei, un computer primește detaliile despre lentilă după care se scanează rama urmând ca softul să calculeze montajul optim al lentilei în ordine ca aceasta să fie așezată corect. Unitatea de montaj oferă computerizat toate finisările necesare unui aspect estetic ideal.

Reparații;

Rame sau lentile client;

Accesorii - tocuri, șnururi sau lănțișoare, până la soluții de curățat și batiste de micro fibre.

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro