Nume:
Cabinet Oftalmologic Optipar
E-mail:
optipar@yahoo.com
Telefon:
0264 592 986
Telefon 2:
0745 502 522
Website:
http://www.optipar.com
Website 2:
http://optica24.ro/
Adresa:
Cluj Napoca, Str. Napoca, Nr. 4, Jud. Cluj.
Facebook

Cabinet Oftalmologic Optipar
Dej

Servicii medicale complete: consultatii de specialitate, investigatii oftalmologice complexe, tratamente si monitorizarea medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii si produse din orasul dumneavoastra (consultatii optometrice gratuite, ochelari de vedere, lentile de contact)!

Detalii

Optipar va ofera o gama variata de rame de ochelari, lentile de contact, ochelari de soare, ochelari de protectie Infield, cu dioptrii personalizate, pentru sudori sau pentru calculator, solutii pentru lentile si accesorii. Produsele oferite de Optipar sunt moderne, iar serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate, echipa Optipar avand ca obiectiv principal intotdeauna clientul. In cadrul Optipar se pot cumpara consumabile, lentile de prescriptie, rame la jumatate din pretul oferit de lanturi de retail. Optipar ofera solutii profesionale pentru companii din industrie si laboratoare pentru ochelari de protectie, consultatii, reparatii sau ajustari ochelari. Liniile noastre de produse sunt întotdeauna in pas cu moda actuala. În plus, întregul curs de cumpărare pe Optipar.com este absolut la fel cu achizitionarea de pantofi de pe un magazin on-line de pantofi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi forma ta preferată şi stilul folosind oglinda virtuala (Eye Try).

Misiunea noastra este de a oferi ochelari de prescripţie medicală, optometrica de calitate la preturi imbatabile. Datorită unui sistem de furnizor puternic şi configurare la pret scazut, suntem în măsură să oferim cele mai bune preturi din tara. Mai mult decât atât, de la Optipar.com poti cumpara consumabile, lentile de prescripţie, rame la aproximativ jumătate din preţul oferit de lanţuri de retail.

Oglinda virtuala

Oglinda virtuala este o aplicatie online prin care puteti  încerca rame in număr cât mai mare, pentru a afla ce model iti sta cel mai bine. Aveţi posibilitatea de a folosi imaginea model prestabilit, sa încărcaţi propria imagine sau sa utilizati o imagine realizata cu ajutorul camerei web pentru a vedea efectul virtual al incercarii ochelarilor. Acest lucru te ajuta sa faci achiziţia fără griji şi te ajută să găsesti un model de ochelari, care sa va stea cel mai bine toate acestea intrand pe site-ul www.optipar.ro.

In perioada verii, orarul cabinetelor noastre pot suferii modificari,si de aceea rugam clientii sa se intereseze telefonic sau prin e-mail pentru a evita neplaceile.

Servicii

Servicii oferite in cadrul cabinetului:

Consultatii

Rame ochelari

Ochelari de soare

Accesorii ochelari

Executare - reparatie ochelari / lentile de contact

Lentile de contact si solutii pentru lentile de contact

Ochelari de protectie:ochelari de protectie cu dioptrii personalizate;ochelari de protectie Infield indoor/ outdoor;ochelari de protectie pentru sudori si ochelari de protectie pentru sudori.

Oferte speciale

OPTIC24 servicii oferite:

Avem o oferta de colaborare care se adreseaza in special firmelor prin OPTIC24  cu  o experienta de 22 de ani in domeniul ochelarilor de protectie industriali care respecta toate standardele legale europene. Daca aveți nevoie de ochelari cu dioptrii pentru protecție în timpul muncii vă invităm să aveți încredere în noi și să apelați la serviciile noastre complete referitoare la ochelarii de protecție în timpul muncii! Ramele cat si lentilele sunt certificate in conformitate cu EN 166 si Directiva EIP 89/686CEE si sunt marcate .

Ochelarii de protecție în timpul lucrului și cu dioptrii, pe care îi comercializăm, sunt fabricati in Germania si dispun de certificare calitativa din toate punctele de vedere.
Ramele cat si lentilele sunt certificate in conformitate cu EN 166 si Directiva EIP 89/686CEE si sunt marcate. Asigurăm o gamă largă în ce privește materialele, produsele și forma ramelor de ochelari, iar colegii noştri cu o experiență vastă în acest domeniu, vă va ajută să alegeți cea mai potrivită ramă de ochelari. Oferă corecție adecvată la distanța dorită. Dacă întotdeauna lucrați la aceeași distanță, atunci vă poate fi de folos o pereche de ochelari unifocali. Dacă pe parcursul lucrului trebuie să priviți la diferite distanțe, atunci, cel mai probabil aveți nevoie de o pereche de ochelari multifocali! Ochelarii buni de protecție rezistă la intervențiile mecanice.
Este foarte importat să vă protejați ochii împotriva intervențiilor mecanice. Ochelarii de lucru corespunzători nu numai că oferă o revelație, dar împiedică contactul cu ochii a materialelor care deteriorează vederea. Orice pereche de ochelari de lucru corespunde standardului EN 166, deținem aviz certificat pentru utilizare în domeniul industriei!Ochelarii sunt confortabili, pot fi purtaţi ore lungi în șir. Fiecare pereche de ochelari cu dioptrii pentru protecție în timpul muncii poate fi adaptată nevoilor personale, are mărime reglabilă (sau mărimea se stabilește de către client, la alegere), și oferă aerisire adecvată. Au o greutate nesemnificativă, forma poate fi potrivită într-o manieră ideală,fiind  ușor de întreținut și de curățat pentru aceasta avand la dispoziție  produse corespunzătoare pentru curățarea și depozitarea ochelarilor unici, cu dioptrii sau de protecție în timpul lucrului.

Parteneri

MAGAZIN DE OPTICA MEDICALA SI CONSULTATII OPTOMETRICE
Str.Napoca, Nr. 4 - Cluj Napoca;
Tel 0264 592 986;
Program: Luni - Vineri 09:00 - 19:00  si Sambata 10:00 - 13:00. 

MAGAZIN OPTICA MEDICALA SI CONSULTATII OPTOMETRICE
Str. Burebista, Nr. 12 - Cluj Napoca;
Tel 0758 017 983 - Program: Luni - Vineri 10:00 - 18:00.

 

MAGAZIN OPTICA MEDICALA SI CONSULTATII OPTOMETRICE 
Str. Cotita, Nr. 4/A
Tel 0264 595 282 - 
Program: Luni - Vineri 10:00 - 18:00.

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro