Nume:
Cabinet Oftalmogic Dr. Polonic Alice Daniela
E-mail:
dr.alicepolonic@gmail.com
Telefon:
0371 197 710
Telefon 2:
0741 930 306
Adresa:
Gura Humorului, Str. 1 Mai, Bloc A3, Ap. 1, Jud. Suceava.
Facebook

Cabinet Oftalmogic Dr. Polonic Alice Daniela
Gura Humorului

Servicii medicale complete: consultatii de specialitate, investigatii oftalmologice complexe, tratamente si monitorizarea medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii si produse din orasul dumneavoastra (consultatii optometrice gratuite, ochelari de vedere, lentile de contact)!

Detalii

In cadrul cabinetului Dr. Polonic Alice oferim servicii de calitate atat in domeniul consultatiilor oftalmologice cat si al opticii medicale. Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere, cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul si structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele si aparatul lacrimal. Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul asistentei medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential grav, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afectiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, de la simple vicii de refractie pana la afectiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala sau laser, cum ar fi cataracta sauretinopatia diabetica. Departamentul de optica al cabinetului va consiliaza pentru alegerea ramelor in functie atat de dioptriile recomandate in reteta cat si de fizionomie. recomandarea lentilelor oftalmice potrivite cu ramele si dioptrile pacientului;  consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, office, bifocale sau monofocale avand tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificiala, cu inchidere graduala in functie de intensitatea solara, lentile colorate si polarizate cu dioptrii. Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora si anume in functie de materialul din care sunt produse, in functie de design si nu in ultimul rand in functie de utilizare.

Fiecare pacient care alege serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii si tratamente moderne, efectuate sub atenta observatie a unui medic oftalmolog cu o experienta. Pe langa profesionalismul si priceperea noastra, dispunem de aparatura medicala performanta, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si corecte. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii oftalmologice complete, care includ: examenul fundului de ochi, tensiune oculara si examen oftalmologic.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- prescriere de ochelari si lentile de contact;
- determinarea refractiei oculare la copii foarte mici folosind aparatul PLUSOPTIX;
- examen biomicroscopic complet al polului anterior si fundului de ochi;
- diagnostic si monitorizare in glaucom;
- diagnostic si consiliere in retinopatia diabetica;
- masurarea tensiunii intraoculare;
- pahimetrie corneana;
- camp vizual computerizat;
- diagnostic si conduita terapeutica in strabism la copii si adulti;
- diagnostic si tratament in urgente oftalmologice.

Oferte speciale

Program: Luni - Vineri - 09:00- 17:30;
Sambata - 09:00- 13:00.

 

 

 

Galerie foto

Cabinet Oftalmogic  Dr. Polonic Alice Daniela
Cabinet Oftalmogic  Dr. Polonic Alice Daniela
Cabinet Oftalmogic  Dr. Polonic Alice Daniela
Cabinet Oftalmogic  Dr. Polonic Alice Daniela

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro