Nume:
Optometrica Visual Focsani
E-mail:
optometricavisualfocsani@yahoo.com
Telefon:
0762 169 842
Adresa:
Focsani, B-dul Unirii, Nr. 48, Bl. 48, Sc. 2, Parter, Jud.Vrancea.
Facebook

Optometrica Visual Focsani
Odobesti

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

Optometrica Visual va asteapta cu o gama larga de preturi (ptr. toate varstele si preferintele) la absolut toata gama de lentile: plastic mineral (sticla), plastic antireflex (monostrat si multistrat), bifocal, progresiv, fotocromat, speciale de calculator, etc. si cu o gama diversa de rame: plastice, metalice, mixte, precum si o gama variata de rame de firme de top. Produsul finit vine insotit de un certificat de garantie cu valabilitate de maxim un an.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte anomalii cerebrale. Mai jos va prezentam principalele examene care reprezinta domeniul oftalmologic.

EXAMENUL FUNDULUI DE OCHI - examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. Fundului de ochi este examinat cu ajutorul OFTALMOSCOPULUI, BIOMICROSCOPULUI SI TOMOGRAFULUI IN COERENTA OPTICA-OCT.
DETERMINARE DIOPTRII
 - determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Lucram cu medici oftalmologi renumiti si experimentati, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.
Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.
Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afectează calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- Consultatii oftalmologice (fund de ochi si stabilire dioptrii); 
- Consultaţie optometrica;
- Examen biomicroscopie;
- Tensiune intraoculara ;
- Camp vizual computerizat;
- Testarea simtului cromatic (Test Ishihara);
- Prescriptie  ochelari sau lentile de contact;
- Ochelari cu lentile: progresive, bifocale, monofocale;
- Lentile cu: antireflex, protecţie monitor, heliomatice;
- Ochelari de soare;
- Ochelari de soare cu dioptrie;
- Ochelari pentru discromatici;
- Reparatii ochelari.                   

Oferte speciale

PROGRAM:

Luni - Miercuri: 09:00 - 18:00;
Joi: 09:00 - 17:00;
Vineri: 09:00 - 16:00;
Sambata: 10:00 - 12:00.

Galerie foto

Optometrica Visual Focsani
Optometrica Visual Focsani
Optometrica Visual Focsani
Optometrica Visual Focsani

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro