Nume:
Optica Ovidiu - Oradea
E-mail:
opticaovidiu@yahoo.com
E-mail 2:
rodicademian12@yahoo.com
Telefon:
0744 572 531
Telefon 2:
0259 413 520
Website:
http://www.opticaovidiu.ro/
Adresa:
Oradea, Piata 1 Decembrie, Nr. 27/C, Jud. Bihor.
Facebook

Optica Ovidiu - Oradea
Oradea

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

OPTICA OVIDIU este una din cele mai apreciate din domeniu in  Oradea, aici impletindu-se profesionalismul personalului cu tehnologia din dotare, toate acestea intr-un mediu confortabil si relaxant.

Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere, cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul si structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele si sistemul lacrimar. Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte anomalii cerebrale. Mai jos va prezentam principalele examene care reprezinta domeniul oftalmologic.

Fiecare pacient care alege serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii si tratamente moderne, efectuate sub atenta observatie a unui medic oftalmolog cu o experienta. Pe langa profesionalismul si priceperea noastra, dispunem de aparatura medicala performanta, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si corecte. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii oftalmologice complete, care includ: examenul fundului de ochi, tensiune oculara si examen oftalmologic. Principalul rol al ochelarilor de vedere este acela de a corecta viciile de refractie si de a oferi o vedere clara persoanei care ii utilizeaza. Ochelarii de vedere va sunt prescrisi in urma unui control amanuntit, realizat de catre medicul primar oftalmolog. In functie de afectiunea de care suferiti, medicul va poate prescrie ochelari de vedere pentru aproape, ochelari de vedere pentru distanta sau ochelari de vedere bifocali, folositi atat pentru aproape, cat si pentru distanta.

Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora.

Consultațiile optometrice sunt efectuate de personal specializat ce dispune de aparate performante de testare a vederii și evaluării stării de sănătate a analizatorului vizual extern. Ochelarii de vedere sunt executați după prescripție optometrică prin inetermediul instrumentarului și echipamentelor bazate pe tehnologii recente de șlefuire a lentilelor.

Servicii

Optica Ovidiu va ofera:

- ochelari de vedere;

- ochelari de soare;

- toate tipurile de lentile de marca;

- lentile de contact si solutii de intretinere;

- consultatii medicale zilnice;

- toata gama de accesorii si prestari servicii.

Ochelarii si consultatiile sunt efectuate pe loc cu aparaturi computerizate de ultima generatie.

Oferte speciale

Orar: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00; 
Sâmbata: 10:00 - 13:00.

Parteneri

Punct de lucru OPTICA OVIDIU: Str. Transilvaniei, Nr. 9 (Cartierul Rogerius);

Telefon:  0359 170 500;

Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00;

Sambata: Inchis.

Galerie foto

Optica Ovidiu - Oradea
Optica Ovidiu - Oradea
Optica Ovidiu - Oradea
Optica Ovidiu - Oradea

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro