Nume:
Cabinet Medical Individual Dr. Rus Maria
E-mail:
dr.mariarus@gmail.com
Telefon:
0741 063 903
Telefon 2:
0265 521 321
Adresa:
Reghin, Piata Petru Maior, Nr. 31, Jud. Mures.

Cabinet Medical Individual Dr. Rus Maria
Reghin

Servicii medicale complete: consultatii de specialitate, investigatii oftalmologice complexe, tratamente si monitorizarea medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii si produse din orasul dumneavoastra (consultatii optometrice gratuite, ochelari de vedere, lentile de contact)!

Detalii

Cabinetul oftalmologic Dr. Rus Maria este unul din cele mai apreciate cabinete din domeniu in Reghin, aici impletindu-se profesionalismul personalului cu tehnologia din dotare, toate acestea intr-un mediu confortabil si relaxant.
Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere, cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul si structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele si sistemul lacrimar. Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte anomalii cerebrale. Mai jos va prezentam principalele examene care reprezinta domeniul oftalmologic.
Examenul fundului de ochi - examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. 
Determinare Dioptrii - determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Lucram cu medici oftalmologi renumiti si experimentati, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.
Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.
Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afecteaz─â calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

- diagnosticarea si tratarea celor mai diferite boli oculare;
- prescrierea ochelarilor de medici oftalmologi;
- masurarea dioptriilor;
- masurarea presiunii intraoculare;
- tratamentul ambliopiei cu un program special pe calculator;
- screeningul ,tratamentul si urmarirea bolnavului glaucomatos;
- urmarirea campului vizual prin perimetrie computerizata;
- tratamentul glaucomului cu unghi inchis cu laser YAG;
- tratamentul cataractei secundare (fibroza capsulara) prin laser YAG;
- tratament laser pentru retinopatie diabetica.
- mici interventii chirurgicale.

Oferte speciale

Program cabinet: LUNI - VINERI - 07:00-14:00.

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro