Nume:
Cabinet Oftalmologic Dr. Codruta Moise
E-mail:
codrutamoise@yahoo.com
Telefon:
0256 426 492
Adresa:
Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 32, Jud. Timis.

Cabinet Oftalmologic Dr. Codruta Moise
Timisoara

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

In cadrul cabinetului Dr. Codruta Moise  oferim servicii de calitate atat in domeniul consultatiilor oftalmologice cat si al opticii medicale.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul asistentei medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential grav, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afectiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, de la simple vicii de refractie pana la afectiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala sau laser, cum ar fi cataracta sauretinopatia diabetica. 

Departamentul de optica al cabinetului va consiliaza pentru alegerea ramelor in functie atat de dioptriile recomandate in reteta cat si de fizionomie. recomandarea lentilelor oftalmice potrivite cu ramele si dioptrile pacientului;  consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, office, bifocale sau monofocale avand tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificiala, cu inchidere graduala in functie de intensitatea solara, lentile colorate si polarizate cu dioptrii. 

Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora si anume in functie de materialul din care sunt produse, in functie de design si nu in ultimul rand in functie de utilizare: Investigatiile se realizeaza computerizat cu ajutorul aparatelor noastre:

- autorefractometru;
- tonometru non-contact;
- biomicroscop;
- fundus camera;
- combina oftalmologica si altele.

Servicii

Cabinetul de oftalmologie va ofera:

- depistarea si tratarea afectiunilor oculare;
- extractie de corpi straini intraoculari;
- depistarea si monitorizarea glaucomului;
- prescriptie de ochelari;
- prescriptie de lentile de contact;
- examen de fund de ochi;
- examinari ale acuitatii vizuale si simtului cromatic pentru angajare.

Optica medicala beneficiaza de aportul unui optician cu una dintre cele mai indelungate experiente din Timisoara, care asigura:

- consultanta in alegerea ochelarilor si lentilelor potrivite;
- montajul precis si estetic al lentilelor;
- ajustarea ramelor;
- reparatii de ochelari;
- lucrari de intretinere a ochelarilor.

Oferte speciale

 

 

Parteneri

Dr. Codruta Moise - medic primar oftalmolog, doctor in medicina.

Ioan Andon - optician si optometrist.

 

 

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro