Nume:
Glamour Optic - Craiova
E-mail:
glamouroptic@yahoo.com
Telefon:
0351 408 894
Website:
http://www.glamouroptic.ro/
Adresa:
Craiova, Calea Bucuresti, Nr. 40, Bl. P3, Jud. Dolj.
Facebook

Glamour Optic - Craiova
Craiova

Servicii medicale complete: consultatii de specialitate, investigatii oftalmologice complexe, tratamente si monitorizarea medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii si produse din orasul dumneavoastra (consultatii optometrice gratuite, ochelari de vedere, lentile de contact)!

Detalii

Glamour Optic este un magazin de optica medicala computerizata din Craiova, care s-a nascut din dorinta  de a oferi tuturor purtatorilor de ochelari si chiar si nepurtatorilor de ochelari, sansa de a sti si a se informa despre sanatatea ochilor. In magazinele Glamour Optic veti putea achizitiona produse pentru toate buzunarele, dar cu siguranta de cea mai buna calitate: un segment larg de rame si lentile, incluzand ultimele colectii ale marilor designeri de renume mondial, la care se adauga solutii de curatat si dezinfectat lentile, pansamente, ocluzoare oculare, diverse  accesorii pentru ochelari, lacrimi artificiale, colire şi suplimenti nutritivi - tonice, trofice oculare. Clientii noştri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Magazinele de optica medicala Glamour Optic se remarca prin profesionalism, seriozitate şi promptitudine.
In cadrul companiei  noastre se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregătiti in fata tuturor provocarilor. Venim in intampinarea clientilor cu: ochelari vedere copii, ochelari de soare, ochelari vedere femei si barbati. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Si pentru ca stim ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite de noi aduc satisfactii clientilor nostri, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atuurile care ne recomanda. Magazinele de optica medicala Glamour Optic se remarca prin profesionalism, seriozitate şi promptitudine. In cadrul companiei  noastre se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregătiti in fata tuturor provocarilor.      

Servicii

Glamour Optic, cu o experienta indelungata in domeniul opticii medicale vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama completa de produse de optica  medicala si anume:

- rame ochelari;

- lentile ochelari;

- lentile de contact;

- ochelari de soare;

- ochelari de vedere;

- consultatii oftalmologice;

- prescriptii ochelari prin masuratori computerizate cu dioptron;

- prescriere de lentile de contact (cosmetice sau cu dioptrii);

- examinarea fundului de ochi;

- tratamente oftalmologice;

- diagnosticul afectiunilor oculare;

- executare de ochelari dupa reteta.

Oferte speciale

- Rame de plastic cu insertie d metal in brate, balamale nituite fiind foarte flexibile si rezistente.

- Rame din titan flex,100% titan pur sau aluminiu, care sunt antialergice, anticorozive si extrem de usoare. Ramele din titan flex, sunt produse confectionate dintr-un material unic si special. Ceea ce face cu adevarat să fie special, este efectul sau de „metal cu proprietati de memorare, asta inseamna ca ramele revin rapid la forma lor initiala fara sa ramana urme de indoire. Titan flexul este un aliaj metalic care, dupa cum sugereaza si numele lui, contine titan. Titanul este incredibil de dur si in acelasi timp este si extraordinar de flexibil.  

- Rame pentru copii - diferite modele si marimi de rame pentru copii. Ramele pentru copii sunt confectionate din materiale usoare si unele din ele si antialergice.

Va oferim o gama larga de lentile pentru ochelari, cum ar fi: lentile din sticla minerala si sticla organica cu tratament antireflex, lentile fotocromatice, fotocromatice cu antireflex, lentile subtiate cu indici de refractie, lentile bifocale, lentile progresive din sticla minerala sau organica si nu in ultimul rand, lentile de contact. Lentile comercializate: Rodenstok  sau Hoya - Essilor.   

Oferim consultatii si consiliere: Luni - Vineri - 09:00 - 18:00;

                                                  Sambata - 09:00 - 14:00.      

Parteneri

Punct de lucru Glamour Optic Bailesti - Str. Victoriei, Nr. 94 - Tel: 0251 312 086

 

 

Galerie foto

Glamour Optic - Craiova
Glamour Optic - Craiova
Glamour Optic - Craiova
Glamour Optic - Craiova

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro