Nume:
CLINICA DE OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA EURO-OPTICS
E-mail:
receptie@euro-optics.ro
Telefon:
0724 077 923
Telefon 2:
021 410 91 10
Telefon 3:
0723 309 408
Fax:
021 410 95 19
Adresa:
Str. Dr. Iatropol, Nr .21 (în spatele pieţei Cotroceni), Sector.5, Bucureşti.
Facebook

CLINICA DE OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA EURO-OPTICS
Bucuresti Sector 1

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

Cabinetul îsi desfășoară neîntrerupt activitatea din decembrie 2000, oferind consultaţii și investigații oftalmologice pentru toate vârstele. Pasiunea medicilor, timpul de calitate alocat fiecărui pacient și îmbunătățirea continuă a dotării cu aparatură de ultimă generație, prin investiții proprii și accesare de fonduri  europene, ne-a adus recunoașterea unei clientele fidele. Ca centru de excelență în prescrierea lentilelor de contact ne bucurăm și de recomandările colegilor de specialitate. Optica medicală asociată  completează  actul medical, prin consultanța pentru alegerea ramelor, tipului de lentile și tratamente și garantând execuția în cazul unei comenzi de ochelari, prin finalizarea  comenzilor de lentile de contact și punand la dispoziție o gamă variată de picături și solutii.

Servicii

OFTALMOLOGIE:

 Aparatura din dotare ne permite să efectuăm:
- screeningul  şi corecţia viciilor de refracţie şi al deviaţiilor oculare începând de la vârsta de 6luni (Plusoptix A09, dioptron)
- evaluarea deviaţiilor strabice, a vederii binoculare şi exerciţii ortoptice (Sinoptofor)
- exoftalmometrie Hertel (depistare şi monitorizare exoftalmii )
- examinare biomicroscopică cu posibilitatea înregistrării prin fotografie digitală
- investigarea uscăciunii oculare (inclusiv test Schirmer, Fluoresceină)
- contactologie de înaltă performanţă cu lentile de contact moi sferice, torice, multifocale, cosmetice şi rigide
- controlul miopiei prin terapie refractivă corneană /ortokeratologie cu lentile rigide gaz permeabile  nocturne (Paragon şi Menicon) şi cu lentile multifocale moi și urmărirea elongației globului ocular prin ecografie A
- diagnosticare şi corecţie a vederii cu lentile specifice,  moi, hibride şi dure,  a keratoconusului și a altor deformări corneene  (topograf cornean, lentile Soflex,  Menicon Rose K2, UltraHealth SynergEyes)
- depistare şi monitorizare glaucom (tensiune intraoculară non-contact și aplano, pahimetrie corneană și goniometrie OCT, perimetrie computerizată, biomicroscopie cu lentilă Volk, tomografie nerv optic cu analiza papilei, a fibrelor nervoase si a celulelor ganglionare, reţete gratuite pentru tratament prin Casa de Asigurări)
- câmp vizual pentru afecţiuni oculare şi neurologice – perimetru computerizat Optopol
- monitorizare degenerescenţa maculară legată de vârstă cu ajutorul  tomografiei în coerenţă optică (tomograf TOPCON 3D OCT-2000) inclusiv  cu analiza drusen, corelată cu fotografia retiniană.
 

OPTICA MEDICALĂ:

- rame de calitate, într-o largă varietate de prețuri,  inclusiv branduri consacrate;
- lentile aeriene mono-/bi-/multifocale (progresive) şi de interior; cu materiale, filtre şi tratamente complexe ce asigură cea mai completă protecţie pentru sănătatea vizuală;
- ochelari de soare, de înot şi pentru sport cu dioptrii, alte accesorii ( lavete, șnururi, clip-on etc.);
- lentile de contact moi, dure și hibride de ultimă generaţie, unele pe stoc;
- soluţii de întreținere a lentilelor de contact, inclusiv cu extracte naturale;
- lacrimi artificiale fără conservanţi cu formule inovatoare (lipozomi cu vit.A+E, extracte de plante: aloe, silur, galbenele, albastrele, echinaceea, afin,etc).

 

Oferte speciale

Consultațiile oftalmologice se realizează cu programare prealabilă, atât în regim privat, cu reduceri pentru pensionari, cât și cu bilet de trimitere de la Casele de Asigurări de Sănătate.
Optica medicala are oferte speciale în fiecare lună, atât pentru pacienții cabinetului cât și pentru  clienții din vecinătate:
Testarea gratuită a ochelarilor de soare ai pacienților pentru filtru UV

Parteneri

Medici:
Dr. Rodica Moraru - Contract cu CASAOPSNAJ;
Dr. Camelia Constantin;
Dr. Simona Radu.

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro