Nume:
Clinica OPTIMED BUZAU
E-mail:
optimedbuzau@gmail.com
Telefon:
0238 710 475 Clinica Micro 14
Telefon 2:
0238 721 029 Cabinet Str. Unirii, Bl. 1C
Telefon 3:
0238 710 429 Cabinet Str. Cuza-Voda
Website:
http://www.optimedbuzau.ro
Adresa:
Buzau, Bd. Stadionului, Complex Micro XIV, Jud. Buzau.
Facebook

Clinica OPTIMED BUZAU
Buzau-Cuza Voda

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

OPTIMED este cabinetul unde experienţa contorizată în ani de muncă, precum şi tehnicile de investigare  ce respectă rigorile inovaţiei în acest domeniu, sunt puse în slujba evaluării, diagnosticării şi tratării corecte a tuturor afecţiunilor oftalmologice. Se spune că succesul poate lua mai multe forme. Pentru noi, acesta este direct proporţional cu bucuria pe care o simţim de fiecare dată când un pacient al nostru, indiferent de vârsta pe care o are, pleacă de la noi  cu vederea clară şi zâmbetul pe chip. Prin urmare, nu doar tehnicile medicale utilizate ne recomandă, ci şi consilierea şi standardele înalte în ceea ce priveşte îngrijirea oftalmologică pe care v-o oferim. Operatii efectuate in cadrul clinicii: operatii de cataracta, operații pentru miopie, hipermetropie, astigmatism.

Fiecare pacient care alege serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii si tratamente moderne, efectuate sub atenta observatie a unui medic oftalmolog cu o experienta. Pe langa profesionalismul si priceperea noastra, dispunem de aparatura medicala performanta, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si corecte. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii oftalmologice complete, care includ: examenul fundului de ochi, tensiune oculara si examen oftalmologic.

Principalul rol al ochelarilor de vedere este acela de a corecta viciile de refractie si de a oferi o vedere clara persoanei care ii utilizeaza. Ochelarii de vedere va sunt prescrisi in urma unui control amanuntit, realizat de catre medicul primar oftalmolog. In functie de afectiunea de care suferiti, medicul va poate prescrie ochelari de vedere pentru aproape, ochelari de vedere pentru distanta sau ochelari de vedere bifocali, folositi atat pentru aproape, cat si pentru distanta.

Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora.

Servicii

Servicii oferite de OPTIMED BUZAU :

- consultaţii, tratamente si interventii chirurgicale oftalmologice;

- chirurgie plastica;

- cardiologie;

- pediatrie;

- analize medicale;

- optica medicala;

- hematologie;

- neurologie;

- psihiatrie;

- endocrinologie;

- diabetologie.

Oferte speciale

Clinica Optimed va pune la dispozitie o echipa de profesionisti cu inalta calificare si experienta, care beneficiind de echipamente performante si aparatura de ultima generatie practica o medicina moderna de inalta performanta. Echipa Optimed:

Chirurgie oftalmologica - Prof. Dr. Calin Tataru;

Chirurgie plastica si reparatorie - Dr. Mihai Tache;

Anestezie - Dr. Victor Ionita;

Consultatii oftalmologice - Dr. Delia Tache, Dr. Carmen Vladut, Dr. Irina Japie, Dr. Iuliana Ion, Dr. Lucretia Dediulescu, Dr. Emilia Frone;

Cardiologie - Dr. Raluca Nastase, Dr. Adrian Raducanu;

Neurologie - Dr. Diacenco Alina;

Reumatologie - Dr. Cristian Irina;

Pediatrie - Dr. Madalina Balaban.

Specialistii Optimed garanteaza calitatea diagnosticelor de specialitate.

Parteneri

Centru Oftalmologic UNIRII 1C - Bd. Unirii, Bl. 1C, Parter, BUZAU, Jud. Buzau, Tel: 0238 721 029;

Centru Oftalmologic UNIRII 195 - Str. Unirii (Ostrovului), nr.195, Centru, BUZAU, Jud. Buzau, Tel: 0238 719 210;
Centru Oftalmologic CUZA VODA - Str. Cuza Voda, Bl. A5-A6, Parter, BUZAU, Jud. Buzau, Tel: 0238 710 429;
Centru Oftalmologic DOROBANTI - Str. Dorobanti, Bl. 10G, Parter, BUZAU, Jud. Buzau, Tel: 0238 725 535;

Centru Optica VICTORIEI - Str. Victoriei, Bl. 13A, Parter, BUZAU, Jud. Buzau, Tel:0238 568 994.

Galerie foto

Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU
Clinica OPTIMED BUZAU

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro