Nume:
CLINICA MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA
E-mail:
marelfiloptic@gmail.com
E-mail 2:
anton.lucian@yahoo.com
Telefon:
0740 063 001
Telefon 2:
0244 702 592
Adresa:
Ploiesti, B-dul Republicii , Nr.139 ,Bl. 32B (colt cu strada Elena Doamna), Jud.Prahova.

CLINICA MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA
Ploiesti

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul.

 

Detalii

Cabinetul de oftalmologie din cadrul MARELFILOPTIC din Ploiesti (sens giratoriu Catedrala, colt cu str. Elena Doamna) coordonat de Dr. Pahontu Florin Ovidiu - medic specialist oftalmolog ofera o gama larga de servicii atat in domeniul oftalmologiei cat si in optica medicala. Vederea este din multe puncte de vedere cel mai important simţ al nostru. În societatea modernă tot mai multe informaţii sunt recepţionate prin intermediul ochilor.Determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.Examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. Fundului de ochi este examinat cu ajutorul OFTALMOSCOPULUI. Acest tip de aparat serveste la examinarea centrului retinei, a papilei si a maculei. Pe langa afectiunile oftalmologice, examenului fundului de ochi poate depista si eventuale semne ale hipertensiunii, diabetului, unor infectii sau intoxicatii.Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afectează calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

In alegerea ramelor de ochelari potrivite, sfatul opticianului competent joaca un rol decisiv. Pentru ca ochelarii sa vi se potriveasca perfect, bratele si puntea de sprijin sunt ajustate conform trasaturilor fetei si formei capului dumneavoastra. De asemenea, este important ca forma si culoarea ramelor sa fe in armonie cu trasaturile fetei dumneavoastra. Prelucrare lentilelor aflate pe stoc se  efectueazǎ  in maxim 1 ora, cu aparaturǎ ce oferǎ o prelucrare perfectǎ a lentilei. Oferim garanţie totalǎ pentru produsele achiziţionate de la noi.

In cadrul cabinetului nostru puteti gasi o gama variata de lentile pentru ochelari, potrivite nevoile dumneavoastra:

- lentile din sticla minerala si lentile din sticla organica cu tratament antireflex;
- lentile fotocromatice simple si cu tratament antireflex;
- lentile subtiate;
- lentile bifocale;
- lentile progresive.

Servicii

Cabinetul va pune la dispoziţie urmatoarele produse si servicii de opticǎ medicalǎ si oftalmologie:

- Consultatii oftalmologice (examen biomicroscopic si stabilirea dioptrilor) - 50 lei;
- Consultaţie optometrica - gratuit;
- Tensiune intraoculara si fund de ochi - 50 lei;
- Camp vizual  computerizat interpretat - 100 lei;
- Extragere corp strain;
- Testarea simtului cromatic (Test Ishihara);
- Fund de ochi cu Fundus Camera;
- Tomografie oculara OCT;
- Gonioscopie (masurarea unghiului camerular);
- Prescriptie ochelari sau lentile de contact;
- Ochelari cu lentile: progresive, bifocale, monofocale;
- Lentile cu: antireflex, protecţie monitor, heliomatic;
- Ochelari de soare;
- Ochelari de soare cu dioptrie;
- Ochelari pentru discromatici;
- Reparatii ochelari.                  

Oferte speciale

Prelucrare lentilelor aflate pe stoc se  efectueazǎ  in maxim 1 ora, cu aparaturǎ ce oferǎ o prelucrare perfectǎ a lentilei. Oferim garanţie totalǎ pentru produsele achiziţionate de la noi cu PRETURI incepand de la 30 lei (rame).

Branduri  comercializate: Police, Azzaro Couture, IKKS, Red&Mad, Roberto Cavali, Laura Biagiotti, X-One, Thierry Mugler, Cat, Cotton Club, Colosseum, Converse, Gianfranco Ferre, Bikkembergs,Timberland, Alviero Martini, Enox, Clark, Silhouette, Ray Ban, Versace, Vogue, Arnette, Sferoflex, Ralph Lauren, Bulget, Ana Hickmann, Celine Dion, Ozzie, Aboriginal, Guess  etc.

NOU: din luna ianuarie in cadrul cabinetului MARELFILOPTIC realizam operatii de cataracta

Parteneri

Specialist Oftalmolog  Dr. Pahonţu Florin Ovidiu;

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00;

Sambǎta: 10.00 - 14.00.

Galerie foto

CLINICA  MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA
CLINICA  MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA
CLINICA  MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA
CLINICA  MARELFILOPTIC OFTALMOLOGIE SI OPTICA MEDICALA

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro