Nume:
Optica Medicala OptyU - Selimbar
E-mail:
tarceaoptic@gmail.com
Telefon:
0766 309 566
Adresa:
Selimbar, Soseaua Sibiului, Nr.5, (Shopping City), Jud. Sibiu.
Facebook

Optica Medicala OptyU - Selimbar
Selimbar

Servicii medicale complete: consultatii de specialitate, investigatii oftalmologice complexe, tratamente si monitorizarea medicala a pacientilor. Beneficiati de cele mai bune servicii si produse din orasul dumneavoastra (consultatii optometrice gratuite, ochelari de vedere, lentile de contact)!

Detalii

OPTYU oferă un nou concept în materie de optică, punându-vă la dispoziţie aparatură de cea mai înaltă calitate şi o echipă de profesionişti alcătuită din medici oftalmologi şi specialişti ai vederii sănătoase. OPTYU va asteapta cu o gama larga de preturi (ptr. toate varstele si preferintele) la absolut toata gama de lentile: plastic mineral (sticla), plastic antireflex (monostrat si multistrat), bifocal, progresiv, fotocromat, speciale de calculator, etc. si cu o gama diversa de rame: plastice, metalice, mixte, precum si o gama variata de rame de firme de top. Produsul finit vine insotit de un certificat de garantie cu valabilitate de maxim un an.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte anomalii cerebrale. Mai jos va prezentam principalele examene care reprezinta domeniul oftalmologic.

EXAMENUL FUNDULUI DE OCHI - examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. Fundului de ochi este examinat cu ajutorul OFTALMOSCOPULUI, BIOMICROSCOPULUI SI TOMOGRAFULUI IN COERENTA OPTICA-OCT.
DETERMINARE DIOPTRII
 - determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Lucram cu medici oftalmologi renumiti si experimentati, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri.
Tensiune oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.
Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afectează calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- Determinare dioptrii;

- Montaj ochelari pe loc;

- Slefuire lentile;

- Personalizare lentile(progresive si monofocale in functie de pacient si rama aleasa);

- Ajustare ochelari;

- Reparatii ochelari;

- Citirea dioptriilor de pe ochelari;

- Determinare distanta pupilara.

In cadrul OptyU poti sa să donezi orice pereche de ochelari de vedere pe care vrei să îi schimbi sau de care nu mai ai nevoie în showroom-ul OptyU din Sibiu Shopping City, iar noi te vom răsplăti cu un voucher în valoare de 120 RON, valabil 90 de zile în magazinele OptyU și pe site-ul optyu.ro. Poți aduce orice pereche de ochelari de vedere, iar echipa noastră o va restaura și o va dărui cu multă dragoste unei persoane care are foarte mare nevoie de ea. Oferim carduri de fidelitate personalizate in functie de client.

Oferte speciale

Ți-am pregătit cel mai tare cadou, perfect pentru tine sau persoana dragă ție . La orice cumparatura  făcută în magazinul OptyU din Shopping City Sibiu în luna Decembrie, primești GRATUIT Cardul OptyU Gold cu valabilitate pe viata si reduceri de mii de RON pe an. Avantajele de a fi membru Gold la OptyU si cum il poti oferi unei persoane dragi:

- valabil pe viata;

- valoreaza 2000 RON in discounturi la OptyU;

- beneficiezi de doua determinari gratuite a dioptriilor anual;

- discount de 30% la achizitionarea pieselor de rezerva(brate, lentila soare);

- discount de 25% la inlocuirea lentilelor;

- discount de la 5 la 15% la orice achizitie de absolut orice produse optice(reducerile se cumuleaza cu reducerile din magazin);

- service gratuit pentru reglare/ajustare ochelari,schimbarea suruburolor, pernite, etc.

Parteneri

Ți-am pregătit cel mai tare cadou, perfect pentru tine sau persoana dragă ție ♥

 

Galerie foto

Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar
Optica Medicala OptyU - Selimbar

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro