Portalul ofera informatii complete despre cabinetele de oftalmologie si/sau optica medicala din Romania. Oftalmologia trateaza bolile ochiului si corecteaza vederea . 

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii medicale de specialitate.

Cabinetele de oftalmologie si optica medicala  promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.oftalmologie-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor si a produselor de cea mai inalta calitate.

Achizitionarea lentilelor online

Achizitionarea lentilelor online

Daca te numeri printre persoanele care sufera de miopie sau de hipermetropie, ochelarii sau lentilele de contact sunt accesorii absolut necesare si de care nu te poti lipsi.

Conform specialiştilor, lentilele de contact sunt utilizate cu precădere pentru corectarea miopiei şi, în mai mică măsură, în caz de hipermetropie, astigmatism şi prezbitism.
După ce consulţi un specialist, poţi alege lentile: pentru purtare zilnică lpentru purtare lunară; trimestrială; anuală. Înainte de a-ţi cumpăra lentilele de contact, oftalmologul va trebui să verifice dacă ochiul tău secretă suficiente lacrimi pentru a putea suporta produsul respectiv.

Avantaje:sunt practic invizibile – ceea ce reprezintă un privilegiu din punct de vedere estetic. Îţi asigură libertate totală, dacă eşti o persoană activă, faci sport sau dansezi. Nu se recomandă totuşi să le porţi la înot.Scapi de corvoada întreţinerii – în cazul celor de unică folosinţă.Le poţi purta concomitent cu ochelarii de soare.Îţi permit o vedere clară la 360°. În absenţa ramelor clasice şi pentru că lentila urmează mişcările ochiului, câmpul vizual e mult mai larg.Îţi oferă o bună vedere periferică, fără zone de umbră, de aceea sunt indicate în profesii care necesită acuitate vizuală mare (în chirurgie, fotografie).
Nu se aburesc, fiindcă lichidul lacrimal le umezeşte în permanenţă.Lentilele de contact rigide, din polimeri silicon-acrilat, sunt recomandate în corecţia astigmatismelor mari (4-5 dioptrii) şi în keratoconus (afecţiune în care corneea e deformată şi subţiată).

Dezavantaje:Se pot pierde cu uşurinţă, iar apoi sunt greu de recuperat.Cele care nu sunt de unică folosinţă trebuie curăţate în mod regulat – în caz contrar există risc de infecţii şi iritaţii.Utilizatorii de lungă durată sunt mai sensibili la infecţii oculare şi la alte efecte secundare minore – din cauza curăţării deficitare, a amplasamentului necorespunzător sau a infecţiilor bacteriene.  Utilizatorii pot dezvolta alergii la produsul de curăţare.Mai rar, pot declanşa edeme ale corneei – situaţie care poate fi prevenită prin control oftalmologic regulat.Vederea nu e mereu omogenă de dimineaţa până seara, din cauza depunerilor care se acumulează.

Din punct de vedere al costurilor atat lentilele cat si ochelarii reprezinta un efort financiar destul de mare pentru o mare parte a consumatorilor si de aceea in ultimul timp s-a constatat ca achizitionarea lentilelor cu ajutorul magazinelor on line necesita un efort financiar mai scazut .Spre deosebire de magazinele fizice, cele virtuale nu au astfel de costuri. Chiria, care in orasele mari poate ajunge si la mii de euro, dispare astfel de pe lista de cheltuieli.

In plus, modul de aprovizionare difera, la randul sau, fata de cel al magazinelor clasice. Cele virtuale isi cumpara produsele direct de la producatori, in cantitati mari, astfel ca beneficiaza deseori de reduceri substantiale.Acesti factori le permit sa micsoreze preturile pe care le practica si sa ofere produse de calitate, dar la un cost mai mic decat in cazul in care aceleasi lentile ar fi fost cumparat dintr-un magazin fizic.

Mai mult decat atat, exista produse precum lentilele TopVue care pot fi returnate chiar si dupa desigilare, in cazul in care acestea nu corespund exigentelor si asteptarilor clientilor.Distribuitorii si-au modificat si ei standardele, astfel incat sa corespunda nevoilor si cererilor pietei si pun calitatea pe primul loc. Asta inseamna ca produsele comercializate online sunt originale, identice cu cele puse la dispozitia clientilor in magazinele fizice de optica medicala.Plata pentru produse se face fie prin transfer bancar, fie ramburs, odata cu primirea pachetului cu lentilele comandate, astfel ca nu exista niciun risc.

 

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro