Portalul ofera informatii complete despre cabinetele de oftalmologie si/sau optica medicala din Romania. Oftalmologia trateaza bolile ochiului si corecteaza vederea . 

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii medicale de specialitate.

Cabinetele de oftalmologie si optica medicala  promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.oftalmologie-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor si a produselor de cea mai inalta calitate.

Lentilele heliomate

Lentilele heliomate

Prima intrebarea atunci cand decidem sa ne schimbam lentilele la ochelari este daca optam pentru lentile normale sau lentile heliomate. Raspunsul va fi tot o intrebare, si anume cea legata de pret. Este adevarat, unele lentile heliomate costa dublu decat cele normale, dar poate ca merita pentru ca astfel vom scapa de grija ochelariilor de soare. Totusi, inainte de a opta pentru lentile heliomate este bine sa stiti cateva amanunte cu privire la functionarea acestora. In cazul lentilelor heliomate, de vina pentru aceasta adaptare la lumina ambientala este o substanta chimica (policarbonat, polimetil metacrilat sau nylon ca substrat de fixare si spironaphthoxazina - sau derivate ale acestei substante - ca agent fotocromic). Daca lentilele de generatie mai veche reactionau destul de greu la fluctuatiile de lumina, nedistingand lumina naturala de cea artificiala (din sticla), cele de generatie mai noua (din policarbonat) nu mai au aceasta problema. Insa va trebui totusi sa va acordati un pic de timp pana va acomodati cu noua situatie, pentru ca este normal ca orice lentila folositi ea sa nu reactioneze cu aceiasi viteza cu care reactioneaza in mod natural ochiul. In mod normal, toate aceste informatii va trebui sa le primiti de la orice centru care elibereaza ochelari. Noi, cel putin, va vom consilia cu cea mai mare placere...

Tipuri de lentile heliomate:

lentile heliomate unifocale

lentile heliomate unifocale

lentile heliomate bifocale

lentile heliomate degresive

lentile heliomate progresive
lentile heliomate antireflex

lentile heliomate subtiate

sferice ce corecteaza (miopia, hipermetropia si presbiopia)

cilindrice pentru (astigmatism)

sfero-cilindrice (pentru astigmatism hipermetropic sau miopic)

prismatice (lentile ce corecteaza strabismul)

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro