Portalul ofera informatii complete despre cabinetele de oftalmologie si/sau optica medicala din Romania. Oftalmologia trateaza bolile ochiului si corecteaza vederea . 

Partenerii nostri va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii medicale de specialitate.

Cabinetele de oftalmologie si optica medicala  promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.oftalmologie-romania.ro iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor si a produselor de cea mai inalta calitate.

Lentilele degresive

Lentilele degresive

   Lentilele degresive sunt destinate presbiopilor pentru vederea la aproape si intermediar. Sunt recomandate tuturor purtatorilor care nu doresc sã fie limitati de caracteristicile ochelarilor pentru aproape standard, oferind confort vizual maxim la distantã mica si medie. Spre deosebire de lentilele progresive, lentilele degresive ofera zone vizuale mai mari la aproape si intermediar, si adâncime spatiala mult mai mare decât lentilele conventionale pentru citit.Campurile vizuale largi pentru vederea la aproape si intermediar, precum si aberatiile laterale minime, reduc foarte mult perioada de adaptare a purtatorului de lentile. Aceste lentile ofera confort si o postura naturala a purtatorului in timpul activitatilor la birou sau lucrului la computer.

     Pozitia lentilelor în fata ochiului este definitã de urmãtorii parametrii: distanta pupilarã, unghiul pantoscopic, curbura ramei, distanta vertex.

     Avantajul acestor lentile este că oferă vedere clară si un câmp vizual generos pentru vederea la aproape și vederea la semidistanță. Culoarul de degresie este mult mai larg, ceea ce inseamnă că, stând la birou avem vedere periferică bună si o imagine clară in jurul nostru pe o rază începând cu 1 metru până la 2.5 metri. Este o soluție bună pentru prezbiții care nu au incă nevoie de corecția pentru vedere la distanță, pentru cei care lucrează la birou (văd clar atât documentele de pe birou, ecranul calculatorului cât și persoana așezată in fața biroului)

     Este o soluție personalizată care, pentru anumite zone profesionale cum ar fi proiectarea ( arhitecti, ingineri) sau serviciile medicale ( stomatologi, chirurgi) oferă o vedere clară si maxim de confort în zona uzuală de acțiune.

© 2015 Copyright by oftalmologie-romania.ro